Prosto
knjigovodstvo
50€ u DPV mesečno
Knjigovodstvo

Evidentirajte vaše poslovne promene jer su one od presudnog značaja za unapređenje poslovanja ili sprečavanja eventualnih gubitaka u vašoj firmi. Mi smo stručni za to da vam efikasnim, tačnim i pravovremenim izveštajima o vašem poslovanju, doprinesemo boljitku.

-Bilans je vaša lična karta pred organima upravljanja i organima kontrole poslovanja. Mi smo tu da vam donošenje odluka olakšamo, blagovremeno ukažemo na eventualne probleme koji bi se mogli dogoditi u budućnosti.
-Na bazi dobre evidencije moći ćete da unapredite svoje poslovanje. Da ga proširite, da uvećate kapital i proširite proces rada.
-Moći ćete da aplicirate kod banke za kredit za uvećanje imovine putem proširenja proizvodnih i drugih kapaciteta ili da proširite prodajnu mrežu. Dobićete povratne informacije o tome koji poslovi donose veći benefit a kojih se treba osloboditi ili ih smanjiti.
-Mi vodimo knjige klijentima preko 20 godina i nikad ni jedan klijent nije imao nikakvih problema prilikom kontrole poslovanja od strane državnih i inspekcijskih kontrola.
-Sediste preduzeca se nalazi na Savskom Vencu u centralnoj gradskoj opstini , raspolažemo opremom i stručnom radnom snagom za ovaj posao kojim se bavimo.
-Tumačimo zakonske propise i primenjujemo najpovoljniju varijantu za klijenta prilikom obračuna poreza i doprinosa poštujući sve zakonske propise i norme.
-Trudimo se da zadovoljimo i klijenta i organe kontrole.
-Vršimo registraciju preduzeća i radnji besplatno.
-Prijavu i odjavu radnika besplatno.
-Obračun zarada i naknada.
-Pomažemo klijentima oko sklapanja ugovora sa poslovnim partnerima vodeći računa o solventnosti istog.
-Pomažemo oko dobijanja kredita kod banke.
-Pomažemo oko naplate potraživanja (kompenzacijom, asignacijom, cesijom i na drugi način).
-Uredno i na vreme dostavljamo sve izveštaje koji se dostavljaju društvenoj zajednici, tako da nas klijent može u potpunosti da se posveti svom poslu i stvaranju profita.
-Stojimo na raspolaganje klijentu 24 casa dnevno.
-Može da nam se obrati u bilo koje doba dana i noći i za bilo koju informaciju.
-Mi smo za kvalitet usluge koje pružamo, izuzetno jeftini. Odnosno naša cena usluge je prilagođena vremenu u kome radimo i živimo a to je vreme krize i opšte stagnacije.
-Ako izaberete nas ne možete izgubiti samo ćete dobiti dobrog knjigovođu, nisku cenu i spokojstvo.

Besplatna

registracija preduzeća
i radnji

besplatna

prijava i odjava radnika

besplatno vođenje knjiga prvi mesec

Tražite li stručnog knjigovođu?