Prosto
knjigovodstvo
50€ u DPV mesečno
O nama

20 godina poslovanja

Preduzeće LABOViĆ DOO BEOGRAD posluje 20 godina. Osnovani smo početkom 1992. godine za poslove spoljne i unutrašnje trgovine i pružanje usluga.Od samog početka pored ostalih poslova, vodimo knjige za klijente iz svere proizvodnje i prometa, ugostiteljstva, turizma, umetničkim predmetima i dr.

Uspešno izvozimo gotove proizvode i ekstrakte, zatim uvozimo sirovine za dalju preradu za mnoge poznate proizvodne firme.

Vršimo plaćanja prema inostranstvu putem doznaka i akreditiva, vršimo naplatu izvezene robe u svoje ime a za račun klijenta. Za proteklih 20 godina a sada,uvek pozitivno poslujemo iako su se smenjivala povoljna i manje povoljna vremena za posao kojim se bavimo, ali mi svojom stručnošću i vrednim radom uspevamo da opstanemo i da napredujemo.

Postoje firme sa većim brojem klijenata naročito u poslednje vreme koje dolaze u Srbiju, ali klijenti moraju znati da je vreme posvećeno jednom klijentu proporcionalno manje ukoliko se obrađuje veći broj klijenata. Naš cilj je zadovoljan klijent i uvek ćemo mu izaći u susret koristeći svetska znanja stečena u inostranstvu naročito iz oblasti finansija, marketinga, advertajzinga i knjigovodstva u skladu sa međunarodnim racunovodstvenim standardima. Naše knjigovodstvo je skoro u potpunosti automatizovano i komuniciramo elektronski sa Poreskom upravom, bankama u vidu dostavljana izveštaja. To je put od štampanja ručno formulara na gestetneru do elektronskih izveštaja u proteklih nekoliko decenija. Uvek su naši klijenti mogli i moći će u budućnosti da nam se obrate u vezi međunarodnog uvoza i izvoza, pripreme dokumentacije, dobijanja kredita od banaka, gde pružamo ekspertske usluge sve po popularnim cenama. Poznajemo domaće tržiste više od dve decenije sa mnoštvom zadovoljnih klijenata iz zemlje i inostranstva. Mi posedujemo znanje za budućnost i to je naša prednost.

Direktor, D.Labovic

Besplatna

registracija preduzeća
i radnji

besplatna

prijava i odjava radnika

besplatno vođenje knjiga prvi mesec

Tražite li stručnog knjigovođu?